X-GRIP Banner 160 x 91 cm XG-1763

Gyártó:
Cikkszám:
970512
Gyári cikkszám:
XG-1763

9818.497

7731.1000

9 818 Ft

Nettó: 7 731 Ft

X-GRIP Banner 160 x 91 cm XG-1763

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Banner 160 x 91 cm XG-1763

A webshopunk motoralkatrészekre és motoros ruházatra specializálódott, és büszkén mutatjuk be a X-GRIP Banner 160 x 91 cm XG-1763 terméket. Ez a prémium minőségű banner ideális választás mind a motorversenyzők, mind a motorrajongók számára, akik szeretnék feldobni garázsukat, műhelyüket vagy akár otthonukat.

Termékjellemzők:

  • Méretek: 160 x 91 cm
  • Gyártó: X-GRIP
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Részletes leírás:

Az X-GRIP Banner 160 x 91 cm XG-1763 a legjobb minőségben készült, hogy hosszú távon is kitűnően mutasson. A banner anyaga tartós és ellenálló, így akár kültéri, akár beltéri használatra is alkalmas. Élénk színei és magas minőségű nyomtatási technológiája biztosítja, hogy a design hosszú ideig éles marad.

Ez a banner tökéletes választás mindenkinek, aki rajong a motorozásért és szeretné kifejezni szenvedélyét a motorkerékpárok iránt. Alkalmas különböző rendezvények, versenyek, motoros találkozók dekorálására, továbbá műhelyek, garázsok díszítésére. Használatával könnyedén teremthet profi és egyedi megjelenést bármilyen környezetben.

Felhasználási tippek:

Kültéri használat: A banner anyaga időjárásálló, így bátran használhatja kültéren is. Akár versenyeken, motoros találkozókon is ideális választás lehet, hogy feldobja a helyszínt és vonzóvá tegye a területet.

Beltéri használat: Beltéren garázs, műhely vagy akár nappali díszítése is lehet. Könnyen felszerelhető falra vagy egyéb felületekre.

Miért válassza az X-GRIP Banner-t?

  • Magas minőség: A banner anyaga tartós és ellenálló, így hosszú időn át megőrzi újszerű megjelenését.
  • Éles nyomtatás: Élénk színek és részletes design, amely minden motorrajongó figyelmét felkelti.
  • Sokoldalúság: Használható különböző helyszíneken és rendezvényeken.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy birtokába vegyen egy ilyen kiváló minőségű terméket! Rendelje meg most az X-GRIP Banner 160 x 91 cm XG-1763 banner-t webshopunkból, és adjon hozzá egy kis pluszt motoros életstílusához. Kattintson ide a rendeléshez!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett